Massage & Friskvård Oxelösund

Idag hittar du Massage & Friskvård på Torggatan 15 ( I Stures Trafiksskolas gamla lokal). Jag erbjuder Massagebehandlingar & arbetar med Svensk Klassisk Massage med inslag av triggerpunktsbehandling. Jag erbjuder också Nagelbehandlingar, manikyr & LackGel med gele från Svenska REQ. Jag har även en butik med tex linement från Hot & Cold, Värmekuddar/Värmekragar från Nytta Design, olika nagelprodukter från REQ/ Depend & den härliga ljusserie från Heart & Home.

Jag började med en helgkurs i Massage på Bergqvists Massage & Friskvårdsutbildningar i Linköping. Sen var jag fast, jag kände att detta är min grej. Det blev snart en längre kurs till friskvårdsmassör som sedan blev hela yrkesutbildningen. I November 2011 kunde jag äntligen kalla mig Certifierad Massör/Massageterapeut. Jag är även med i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.

Under hösten 2012 började jag läsa manikyr hos Bio Sculpture som sedan blev hela utbildningen till Nagelterapeut. I början av 2014 gick jag över till LackGel från Svenska REQ.

Jag började under sommaren 2011 att hyra in mig på Hudhälsan ekosalong i Oxelösund. Under våren 2013 flyttade vi tillsammans in i vår nya lokal i Gallerian men jag fortsatte att marknadsföra mig under namnet Hudhälsan. Tankarna på ett eget namn på mitt företag har funnits länge & under våren 2016 blev namnet Massage & Friskvård Oxelösund godkänt.  I November 2016 flyttade jag till min nya lokal på Torggatan 15.